Ontwerp

Voor een tuinontwerp op maat of tuinadvies kunt u terecht bij Buckens tuinen. Ons werk onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en een op uw situatie toegesneden tuinontwerp. Een ontwerp dat past bij uw persoonlijke wensen, woning en omgeving.

Wij gaan als volgt te werk:

Mocht u interesse hebben, dan wordt eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek aangegaan. Tijdens dit gesprek wordt de huidige situatie bekeken en worden uw wensen naar voren gebracht. Aan de hand daarvan worden één of meerdere schetsontwerpen gemaakt. Daaruit volgt uiteindelijk een definitief ontwerp met een beplantingsplan.

Investeer in vele jaren tuinplezier!

De investering in een goed doordacht tuinontwerp betaalt zichzelf terug in een tuin waar u vele jaren plezier van zult hebben. De kosten voor het ontwerp zijn afhankelijk van de grootte van de te ontwerpen tuinruimte. En mogen wij de tuin ook voor u komen realiseren, dan kost het ontwerp u niets. Ook voor het onderhoud van uw (nieuwe) tuin kunt u bij ons terecht.

Benieuwd naar ons werk?

Kijk dan eens bij onze projecten, daar staan verschillende projecten die ons hoveniersbedrijf inmiddels gerealiseerd heeft. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Logo nieuw 320Logo_lid-van-VHG_kleur klein

Sluiten